Drukwerk

Drukwerk

FSDP kan zowel offset drukken als digitaal printen, zoals flyers, folders, visitekaartjes, posters, etc. De laatste jaren is in deze markt een verschuiving gaande van de traditionele, plaatselijke drukkerij naar de online drukkers. Wij leveren drukwerk van hoogwaardige kwaliteit tegen een gunstige prijs. In tegenstelling tot vele online drukkers verzorgen wij (meestal) de complete opmaak van uw drukwerk en wij vervelen u niet met zaken als bleeding, CMYK-kleuren en snijmarges om de bestanden drukklaar te maken.

Visitekaartjes

visitekaartjes in alle soorten

 

Maak een professionele indruk met een opvallend visitekaartje van uw bedrijf, dienst of vaardigheden. Wij printen en ontwerpen uw visitekaartjes mooi, snel en goedkoop, in onze drukkerij! Uiteraard kunt u zelf uw eigen ontwerp online aanleveren.

 Visitekaartjes tegen de scherpste prijzen met de beste kwaliteit
 Alle soorten visitekaartjes: standaard, luxe en exclusief
 Spoedservice mogelijk! Drukken en leveren binnen 1 werkdag
 Hulp bij de aanpassing van of het gehele ontwerp van uw ontwerp

drukwerk | Visitekaartjes in alle soorten
drukwerk | Briefpapier

Briefpapier

Gepersonaliseerd briefpapier

Bedrukt briefpapier is een belangrijk onderdeel van uw huisstijl. Ook zorgt gepersonaliseerd briefpapier voor een professionele uitstraling. A4-briefpapier is het meest voorkomende formaat, maar er is ook een A5-variant beschikbaar. Standaard drukken we dit product op ‘langlopend’ papier. Door deze looprichting kan vrijwel elke printer op ons briefpapier printen. Wij drukken uw briefpapier volgens uw wensen. Tevens kunt u onbedrukt briefpapier bestellen bij FSDP.

 Professionele uitstraling
 Eenvoudig te bestellen
 Voor 10 uur bestellen: die zelfde dag ophalen
 Uitstekende kwaliteit tegen de laagste prijs

Enveloppen

bedrukt of onbedrukte enveloppen

FSDP levert bedrukte en onbedrukte enveloppen. Voor de sluitwijze van uw bedrukte envelop heeft u de keuze uit een stripLock of gomsluiting (natklevend). Voor het machinaal vullen van enveloppen is gomsluiting vaak verplicht. Van EA5/6 tot C4, met strip Lock- of gomsluiting, met of zonder venster, wij hebben het allemaal op voorraad.

 keuze uit een stripLock of gomsluiting
 Verkrijgbaar met venster links of rechts
 Snelle levering
 Hoogste kwaliteit voor de scherpste prijzen

Enveloppen
Posters voor buiten- en binnengebruik

Posters

Poster bestellen voor buiten- en binnengebruik

Heeft u posters voor buiten- of binnengebruik nodig en wilt u die snel laten drukken? Wij drukken uw posters goedkoop in hoge kwaliteit. Standaard leveren wij posters binnen 4 werkdagen bij u af. Wilt u het eerder? Geen probleem.

Bestel vandaag nog met spoed: binnen 2 werkdagen geleverd. Hebt u het vandaag nodig? Met de optie extra spoed kunt u uw order dezelfde dag nog ophalen. Bekijk hier al onze mogelijke formaten, papiersoorten en afwerkingsmogelijkheden.

 Kleine en grote oplagen
 Spoedservice mogelijk
 Beste kwaliteit drukwerk
 Goedkoop en gemakkelijk bestellen

Flyers

Online Flyers in alle formaten

Wilt u moeiteloos uw doelgroep bereiken? Promoot uw bedrijf of actie met behulp van flyers! Bestel online tegen een concurrerende prijs, snel uw flyers laten drukken in een hoge kwaliteit, in alle formaten. Dubbelzijdig of enkelzijdig bedrukken? Eén flyer of 10.000? Wij regelen het naar uw wensen. Wij kunnen uw order met extra spoed leveren: al binnen één werkdag, zodat u uw flyers zo snel mogelijk kunt verspreiden!

  Dubbelzijdig of enkelzijdig
  Bezorgen binnen 4 werkdag
  Flyers tegen concurrerende prijzen
  Voor 10 uur bestellen: die zelfde dag ophalen

drukwerk | Flyers in alle formaten
Folders

Folders

Gemakkelijk, snel uw folders drukken en printen bij FSDP

Heeft u promotiemateriaal nodig? Of wilt u uw klanten bereiken en informeren? Print bij FSDP goedkoop en snel uw professionele folders! Uw folders worden in het midden gevouwen, zodat u zowel de binnen – als buitenkant met informatie kunt bedrukken. Zeer geschikt voor reclame van uw bedrijf. Met ons ruime assortiment aan papiersoorten is er voor ieder wat wils! Onze folders zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Spoedlevering mogelijk.

 Keuze uit een ruime assortiment
 Drukken in elk gewenst formaat
 Hoog kwaliteit, scherp geprijsd

Brochures / Magazines

Uitstekende kwaliteit brochures bestelt uw bij FSDP

Of u nu een grote of kleine oplage brochures wilt laten drukken, wij kunnen deze eenvoudig, snel en goedkoop voor u printen. Upload eenvoudig uw bestanden en wij zorgen ervoor dat u binnen 4 dagen uw brochures in huis hebt. Wij printen snel en goedkoop! Wij drukken uw brochures in hoge kwaliteit zodat u een professionele indruk maakt.
Hebt u de brochures vandaag of morgen nodig? Bestel dan met extra spoed en u heeft uw brochures de volgende dag in huis of haal ze –met spoedservice- dezelfde dag nog op. Printen met de beste en nieuwste printer in Nederland.

 Hoge kwaliteit brochures voor de laagste prijs
 Hulp bij aanpassing van uw ontwerp

Brochures / Magazines
Uw boek garenloos inbinden

Boeken

Uw boek garenloos inbinden

Heeft u een boek geschreven en wilt u dit professioneel en nauwkeurig laten printen en inbinden? FSDP drukt uw boek in een zeer hoge kwaliteit. Zo kunt u uw boek snel in eigen beheer uitgeven! Laat uw boek garenloos inbinden voor de meest professionele uitstraling. Lever uw boek eenvoudig online aan.

 Garenloos inbinden
 De meest professionele uitstraling
 Eenvoudig online aanleveren
 Hoge kwaliteit voor de beste prijs

Kaarten

Kaarten zowel zakelijk als privé

Wilt u kaarten laten drukken? Of u nu een trouwkaart wilt of een kaart met een foto of een eigen ontwerp, wij printen uw kaarten in elk gewenst formaat op verschillende soorten kwaliteitspapier. Zo heeft uw altijd een persoonlijke kaart voor zowel zakelijke als privé-doeleinden.

 Spoedservice / Extra spoedservice mogelijk!
 Hoge kwaliteit voor de laagste prijs
 Privé- en zakelijke doeleinden
 Eenvoudig online aanleveren

Kaarten zowel zakelijk als privé
Baliedisplays

Baliedisplays

Met de displays van FSDP wordt uw dienst of product een echte blikvanger!

De balie-displays van FSDP zijn te verkrijgen als roll-up systeem en met een staander. Beide varianten zijn in A3- en A4-formaat te bestellen. De print is altijd enkelzijdig, full color. Bent u op zoek naar een groter roll-up systeem? Kijk dan bij onze roll-up banners. Onze hoogwaardige balie-displays staan goed op elke balie en zijn geschikt voor uw beursstand.

Val op met een balie-display met uw eigen ontwerp en vestig bijvoorbeeld de aandacht op een aanbieding of goede deal.

 Professionele uitstraling
 Uitstekende kwaliteit tegen de laagste prijs
 Uitstekend geschikt voor beurzen, winkels of evenementen
 Spoedlevering mogelijk

Meer info?

FSDP ondersteunt uw drukwerk! en alle andere zaken die daarbij komen kijken.

Om u beter van dienst te zijn, maakt fsdp.nl gebruik van cookies .

Om u beter van dienst te zijn, maakt fsdp.nl gebruik van cookies

Sluiten