Auto wrapping/ bestickering

Auto wrapping/ bestickering

Bestickering

Bestickering van vervoermiddelen is slimme reclame

Een bedrijfsvervoermiddel zonder bestickering of wrapping? Het bestaat niet meer: het is een kans! om op een eenvoudige manier prima reclame voor uw bedrijf te maken.
Geef uw vervoermiddel een make-over door ze te voorzien van uw eigen logo en bedrijf imago. Alle ogen zullen op u gericht zijn als u langsrijdt. Uw eigen bedrijfsauto is hiervoor uitstekend geschikt en zelfs in een file staan levert zo uiteindelijk nog iets op. Wij doen het professioneel en zorgen voor een optimale bestickering van uw auto.

 A-merken folies en inkten
 Van 2 tot 12 jaar fabriek garantie
 Zakelijke als Privé- doeleinden
 Deskundig advies op maat

Car Wrappen

Wat is Car Wrapping?

inpakken van uw auto met een hoogwaardige gegoten vinyl. Deze folie word voorzien van een UV-werend laminaat om de duurzaamheid te verlengen. U kunt uw auto in een monochroom kleur wrappen, zowel glans als mat. Daarnaast kunnen we uw auto uiteraard wrappen in een special edition print. De transparante of matte toplaag folies die wij gebruiken bij onze carwrapping zorgt voor extra uv-bescherming zodat de zon uw auto minder snel verkleurt. Nog een voordeel die u daarbij hebt is een extra toplaag dat uw auto krijgt die krassen op uw auto beschermt.

Eigenlijk is Auto wrappen ideaal als u,uw auto snel en eenvoudig een nieuwe jasje wilt geven. Bij FSDP ben je verzekerd van een uitstekend resultaat. Of het nou om full color car wrapping, special edition, advertising,one or two tone of striping wrapping gaat, wij werken uitsluitend met topkwaliteit wrapfolies van.

Full color  carwrapping

Een volledige car wrapping voor uw auto in mat, glans, metallic of carbon.

Advertising wrapping

Gedeeltelijk of volledig adverterend wrappen.

Dak wrapping

Een wrap voor het dak, waarbij u een van onze designs kunt gebruiken, of een eigen ontwerp indient.

Striping wrapping

Het aanbrengen van strepen op uw auto.

One or Two tone wrapping

Volledige u auto wrappen in een of twee verschillende kleuren folie.

Sideskirt, spiegels, dak en bumper

Het aanbrengen van de wrap folie op de zijplaten, spiegels, dak en/of bumpers in één of twee kleuren. van Mat, glans tot metallic en/of carbon.

 Onze A-merken folies (Avery Dennison ®,3M , Grafityp, Ritrama)
 Van 2 tot 12 jaar fabriek garantie
 zakelijke als Privé- doeleinden
 deskundig advies op maat

FSDP kan het hele proces, van ontwerp tot productie, voor u verzorgen. Stuur voor een offerte een email naar info@fsdp.nl en u krijgt z.s.m. een offerte van ons.

Informatie

 • Duurzaamheid van de wrap folie bedraagt 5 tot 8 jaar .
 • Met wrappen van u auto beschermt u de lak en u auto wordt Uv-bestendig.
 • U kunt de auto zoals eerdere wasbeurt gewoon wassen na het wrappen( m.u.v. polish wax bij een Matt gekleurde wrap folie).
 • 3 tot 5 jaar bedrijfsgarantie.
 • Laat uw auto ophalen en of afleveren bij u op locatie indien u zelf geen tijd hebt vanwege een drukke baan, maar ook als u de locatie net iets te ver weg vindt.

Meer info?

FSDP ondersteunt uw drukwerk! en alle andere zaken die daarbij komen kijken.

Voorwaarden Carwrapping

 • Auto wrappen gebeurt uitsluitend op onze locatie.
 • Auto’s ouder dan 6 jaar ,ongelakte kunststof onderdelen, voertuigen met herstelde lakschade en of herstelde schade worden uitsluitend op eigen risico geplaatst.
 • U dient de auto 1 dag voor montage aan te leveren of door ons laten ophalen, i.v.m tempratuur van het voertuig.
 • Voertuigen dienen schoongewassen zonder teer, wax- en vuilresten te worden aangeleverd.
 • Bij het inpakken van uw voertuig moeten emblemen en type plaatjes verwijderd worden, deze kunnen niet altijd worden terug geplaatst. Wij kunnen emblemen en type plaatjes terug plaatsen wij bestellen deze origineel bij de dealer.
 • Alle gespoten delen aan de buitenzijde worden uiteraard geplakt, voor de binnen portieren dient een prijs op aanvraag.
 • Krassen, deuken, scheuren, etc., zijn zichtbaar door de folie heen.
 • Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele lakschade na verwijdering van de wrap folie.
 • Aangeleverde materialen worden niet geplakt, wij gebruiken uitsluitend onze eigen materialen van hoge en beste kwaliteit.
 • Onze prijzen zijn exclusief 21% BTW.
 • Betalingen bij particulieren dienen vooraf contant of op rekening te zijn, voor bedrijven houden wij een betalingstermijn van 14 dagen aan na dagtekening van factuur datum.

Om u beter van dienst te zijn, maakt fsdp.nl gebruik van cookies .

Om u beter van dienst te zijn, maakt fsdp.nl gebruik van cookies

Sluiten