Afwerking

Afwerking

Afwerking

De afwerking van drukwerk kan op vele manieren gebeuren. Denk aan vouwen, nieten, lamineren, plastificeren, vergaren, lijmen of binden. Ook perforeren, rillen, ringbinden, snijden, rondhoeken en stansen zijn afwerkingsmogelijkheden. Op onze afdeling afwerking passen wij de volgende afwerkingsmethodes toe voor uw drukwerk zoals:

Snijden 

Contour gesneden drukwerk is een uitgelezen kans om uw product net dat beetje extra mee te geven. Of het nu letters zijn, logo of een afbeelding, wij snijden het precies voor u uit met onze Polar-snijmachine. Altijd wordt het drukwerk schoon gesneden voor een fantastisch eindresultaat.

Vouwen 

Drukwerk dat gevouwen moet worden gebeurt op onze speciale vouwmachine of -bij sommige bestellingen- handmatig.

Nieten

Onze machines zijn zo instelbaar dat vellen papier geniet kunnen worden tot een complete set. Meestal in de linkerbovenhoek of linkerzijkant, maar er zijn meer opties.

Lamineren

Lamineren is een bekende techniek die zorgt dat uw product een extra kunststof krijgt, ter bescherming en voor een professionele uitstraling. Lamineren kan zowel enkel als dubbelzijdig. U kunt bij lamineren kiezen tussen glans of mat laminaat.

Boren

Met een boor kunnen er 1 of meerdere boorgaten in uw drukwerk worden gemaakt. U kunt bijvoorbeeld, als u banners wilt ophangen of een waaier van uw drukwerk wilt maken, een gat in de hoek van uw drukwerk laten boren. Of gaten laten boren voor een leuk effect. Om uw drukwerk te laten boren dient u een apart (voorbeeld)bestand aan te leveren, waarin de boorgaten met een duidelijke kleur worden aangegeven.

Rillen

Rillen van drukwerk is een methode die ervoor zorgt dat een folder netjes opengevouwen kan worden, zonder dat het papier breekt of scheurt. Er worden vouwlijnen aangebracht, om de brochure open te vouwen, zonder dat deze direct weer dichtklapt.

Binden

Garenloos inbinden levert een zeer strak en mooi resultaat op: de rug is doorlopend en wordt stevig om het binnenwerk gelijmd. De hechting is zeer stevig en duurzaam voor een langer en veelvuldig gebruik.

Meer info?

FSDP ondersteunt uw drukwerk! en alle andere zaken die daarbij komen kijken.

Om u beter van dienst te zijn, maakt fsdp.nl gebruik van cookies .

Om u beter van dienst te zijn, maakt fsdp.nl gebruik van cookies

Sluiten